Easy Shave - (c/o) Recipe for men

Tillsammans med (c/o) Recipe for men har vi tagit fram denna box som ger dig perfekta förutsättningar för en förstklassig rakningsupplevelse. Den innehåller allt en man behöver för en effektiv och vårdande ansiktsrutin. Unna dig själv eller någon nära denna förmånliga box fylld med kvalitetsprodukter.

249 kr

Rekommenderat pris: 518 kr

Cashback: 75 kr

Boxen innehåller

Rakningsgel, aftershave, deodorant och ansiktskrämer.

Precision Shave Gel

Bättre precision - mindre friktion.

En rakgel med lugnande mentol som hjälper att mjuka upp och lyfta ansiktshår för snabb och enkel rakning. Den transparenta och hala konsistensen gör att du enkelt kan se exakt vart du ska trimma ditt skägg för att få det bästa resultatet. Med de lugnande ingredienser calendula och allantoin minimerar rakgelen irritation och rodnad.

100 ml

Cooling Aftershave Balm

Välkomna en långvarigt svalkande fräschhet.

En produkt som med sin lätta, ej oljiga formula motverkar rodnad efter rakning. Tack vare mentol, allantoin, calendula ger cremen en fräsch svalkande känsla på samma gång som den skyddar huden från irritation. Med vårdande aloe vera och en snabb-absorberande effekt skyddar den även mot torrhet som kan orsakas av daglig rakning. Använd varje morgon efter rakning.

100 ml

Multi-Function Moisturizer

Adjö till tråkig och trött hud.

En fuktighets kräm som med sin formula låser in fukten i huden för att hålla ansiktet mjukt och återfuktat. Ger en trött eller torr hud en härlig energikick. Dessa små 15 ml förpackningar är perfekt för den som lever en aktiv livsstil och är mån om sin hudvård. Perfekt att bära med sig i fickan eller varför inte som en backup i jobbväskan.

15 ml x 3

Extreme Antiperspirant Deodorant

Behåll den fräscha känslan hela dagen.

En alkoholfri antiperspirant deodorant som ger ett långverkande skydd mot svett och dålig lukt. Produkten är effektiv även mot kraftiga svettningar utan att hindra kroppens naturliga transpiration. Verkar lugnande på känslig hud och skyddar mot dålig lukt genom att neutralisera bakterier. Absorberas snabbt och kladdar inte. Lämnar inte fläckar på kläderna.

60 ml

Oil Control Moisturizer

Slipp undan oljig hy och glans.

Denna återfuktande kräm ger en omedelbar matt yta för fet och blandad hud. Formulan innehåller ett ultra-fint puder som reducerar glansig hud genom att absorbera överflödig olja, vilket dämpar hudens reflektioner. Kan användas på morgonen, efter rakning eller när det behövs.

75 ml

Fri frakt och pengar tillbaka när du väljer Plus

Lägg till Buyersclub Plus så får du 75 kr tillbaka på denna produkt och kan njuta av fri frakt! Dina första 14 dagar är gratis, därefter 69 kr/månad utan bindningstid.

Detta ingår alltid:
  • Fri frakt på alla köp Kostar annars 69 kr
  • Cashback tillbaka när du handlar Få upp till 100 kr/produkt tillbaka när du handlar
  • Livbojar i våra Quiz Du får 3 st livbojar varje månadsskifte och en extra livboj varje gång du handlar
  • Gratisprylar varje månad Värde: > 49 kr/månad
Se alla boxar