(c/o) Recipe for men - Bodycare

Tillsammans med (c/o) Recipe for men har vi tagit fram denna box som är fylld till bredden med produkter. Den innehåller allt en man behöver för att ta hand om sig själv och dofta fräscht hela dagen. En perfekt gåva till sig själv !

Medlemspris:169 kr
Värde:565 kr
Just nu

12-pack bars på köpet

När du köper någon av våra ordinarie boxar så skickar vi med ett 12-pack Eat Natural Simply Vegan i din order. OBS! Innehåller nötter och har kort utgångsdatum.


Max ett (1) 12-pack bars per person. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker och läggs automtiskt till i din varukorg.

Boxen innehåller

Duschgel, kroppslotion, rengöringsgel, ansiktskräm och deodorant

Energizing Shower Gel

En djuprengörande duschgel framtagen för att ge en extra skön duschupplevelse och en härlig energikick på morgonen. Den löddrar rikligt och rengör på djupet utan att huden känns stram och torr efteråt. Aloe vera och fruktextrakt verkar återfuktande, mjukgörande och närande samtidigt som microcirkulationen i huden stimuleras för att motverka rödhet och irritation

200 ml

Multi-Function Super Lotion

Ta upp kampen mot torr hud över hela kroppen. Säg hejdå till torra armbågar, händer, knän och fötter. Denna djupt återfuktande kroppslotion är mer än en vanlig fuktkräm. Den närande och mjukgörande formuleringen med sheasmör, glukosderivat och glycerol erbjuder avancerat skydd mot torr, narig och stram hud. Multi-Function Super Lotion är perfekt som fuktighetskräm för hela kroppen, men den kan också appliceras punktvis på särskilt utsatta områden.

200 ml

Deep Cleansing Gel

Skön rengöringsgel som rengör på djupet utan att torka ut huden. Den milda formuleringen stimulerar mikrocirkulationen för att motverka irritation och jämna ut hudtonen samtidigt som den piggar upp trött och glåmig hy. Passar alla hudtyper, från torr till fet och oljig. Förbereder huden för rakning. Rekommenderas även för hud med tendens till blemmor och finnar.

Används på morgonen innan rakning eller närhelst huden känns fet och/eller oren. Ansiktet ska fuktas innan applicering så att produkten löddrar ordentligt. Huden sköljs noggrant med varmt vatten efter användning.

100 ml

Max Moisturizer

Avancerad fuktighetskräm som är utvecklad för att ge maximal fukteffekt till torr och stram hud. Passar perfekt för aktiva män som vistas mycket utomhus, sportar eller har naturligt torr hy. Återfuktande och närande ingredienser som olivextrakt, sheasmör och aloe lugnar irriterad hy och ser till att hålla ditt ansikte mjukt och återfuktat hela dagen.

Använd 1-2 gånger dagligen, efter rakning eller vid behov. Masseras på ren och torr hy.

100 ml

Extreme Antiperspirant Deodorant

En alkoholfri antiperspirant deodorant som ger ett långverkande skydd mot svett och dålig lukt. Produkten är effektiv även mot kraftiga svettningar utan att hindra kroppens naturliga transpiration. Verkar lugnande på känslig hud och skyddar mot dålig lukt genom att neutralisera bakterier. Absorberas snabbt och kladdar inte. Lämnar inte fläckar på kläderna.

60 ml

Se alla boxar