Skinande rent

Den här boxen är speciellt framtagen för att underlätta storstädningen hemma. Med kvalitativa välkända städprodukter från varumärket Cif erbjuds produkter för städning av alla delar i hemmet. Vare sig du vill rengöra dusch, ugn, golv, fönster eller andra ytor så är den här boxen räddaren i nöden som håller hemmets ytor skinande rena.

Medlemspris:53 kr
Värde:106 kr

Boxen innehåller

Universalspray, Cif cream lemon, glas och fönster wipes och microfiberdukar.

Cif Cream Lemon

Den här favoriten från Cif innehåller 100% naturliga mikrokristaller som avlägsnar den mest envisa smutsen, så som ingrott fett, fastbränd mat och kalkavlagringar utan att skada ytan. Upptäck kraften i Cif Cream Lemon för skinande rena ytor och en fräsch doft av citron.


Cif cream förpackningen är gjord av 50% återvunnen plast med ambitionen att tillverkas helt från återvunnen plast. För att sluta cirkeln glöm inte att själv återvinna den tomma plastförpackningen när den väl tagit slut så att det kan bli en ny förpackning igen.


500 ml

Cif Disinfect & Shine

En klassisk universalspray som tar död på 99,9% av bakterier och virus - helt utan blekningsmedel. Sprayen är lämpad för rengöring och desinfektion av matlagningsytor och babysaker. Den rengör dina ytor tack vare sina rengöringsingredienser av 100% naturligt ursprung. Doften är biologiskt nedbrytbar och ger en fräsch samt behaglig doft.


Vid rengöring sprayar du på ytan och torkar sedan av med en fuktig trasa. För fint resultat kan man även eftertorka med en torr trasa. För att desinfektera en yta sprayar du universalsprayen och låter den sedan verka i 15 minuter före borttagning.


750 ml

Två stycken mircrofiberdukar

Mikrofiberduken tar bort smuts effektivt, oavsett om det rör sig om fettfläckar, fingeravtryck, damm eller andra typer av smuts. Du kan enkelt vika eller klippa den till önskad storlek så att den passar till just ditt ändamål. En torr microfiberduk blir statiskt laddad vilket gör att dammpartiklar dras till och fastnar i microfiberduken.


Det är lika lätt att rengöra med mikrofiberduken som det är att göra rent den efter användning. Lägg den bara i varmt vatten så öppnar fibrerna upp sig och släpper iväg all smuts. I den här boxen får du två stycken mikrofiberdukar, en grön och en grå.

Cif glas och fönster Wipes

Ett rent golv och dammfria ytor räcker extremt långt för att att det ska kännas välstädat hemma. Men glöm inte att göra rent fönsterna! Det är pricken över i:et som tar din städning till den högsta nivån. Cif Glas & Fönster Wipes erbjuder enkel, snabb och effektiv rengöring av glas och fönster i ett svep utan att lämna ränder.


Se till att försluta förpackningen ordentligt efter varje användning så att putsdukarna inte torkar ut.


Observera att produkten innehåller plast och därför inte får slängas i vatten/toaletten.


20 pack

Se alla boxar