Wake Up for Makeup

I den här boxen gömmer det sig kvalitativa ögonprodukter som håller din ögonmakeup på plats hela dagen. Produkterna passar lika bra till vardags som till fest och vi kommer inte bli förvånade om någon av dessa produkter blir en ny favorit som alltid måste finnas i sminkväskan.

299 kr

Rekommenderat pris: 930 kr

Cashback: 84 kr

Boxen innehåller

Ögonprimer, makeup-palett, eyelinerduo och mascara.

Stuck on You Eyeshadow Primer

Att hålla ögonskuggan på plats länge är inte alltid enkelt, men med den här ögonprimern från The Beauty Corp blir uppgiften lättare. Formulan är berikad med druvkärnolja som håller ögonlocken mjuka och återfuktade vilket leder till en förlängd hållbarhet på din favorit ögonmakeup.


Användning: Applicera en touch av Stock on You på ögonlocket före applicering av ögonskugga och eyeliner. Formulan framhäver ögonsminkets nyans utan att det blir linjer eller kladdar.4 g.

Cosmetics Ultra Glow Highlighting & Bronzing Palette

Med den här skimrande makeup-paletten får du allt i ett. Bellápierres palett erbjuder fyra skimrande bronze-nyanser som ger dig en solkysst look som strålar. Använd som highlither och bronzer eller som snyggt skimrande ögonskugga som både går att bygga upp, tona ut, mixa och matcha.


Med den här paletten kommer du långt. Utmärkt att bära med på resa eller fest och funkar lika bra för en vardaglig sminkning som för fest.

Luna by Luna Duo Eyeliner Pencils

Luna by Luna kan vi lita på. Denna otroliga eyelinerduo består av två nyanser som kompletterar varandra perfekt. En högpigmenterad svart färg för en klassisk eyeliner och en bronsfärgad eyeliner för ett mer unikt festligt resultat.


Med sin vattenfasta och mjuka formula får du ett långvarigt och precist resultat, som tar din ögonmakeup till nästa nivå.

Water Resistance Curl & Volume Mascara

I alla väder kan du förlita dig på att den här maskarna från Plum & Poppy kommer att hålla din ögonfransar på plats. Mascaran är vattenresistent och kommer förhoppningsvis bli din “go to” mascara. Formulan bygger upp och böjer fransarna på ett helt fantastiskt sätt.


Användning: För att applicera mascara på bästa sätt börjar du med att applicera mascaran längs med roten av ögonfransarna. Svep sedan borsten uppåt längsmed fransarna för att få separerade, långa och böjda ögonfransar.8 ml.

Wake Up for Makeup

I den här boxen gömmer det sig kvalitativa ögonprodukter som håller din ögonmakeup på plats hela dagen. Produkterna passar lika bra till vardags som till fest och vi kommer inte bli förvånade om någon av dessa produkter blir en ny favorit som alltid måste finnas i sminkväskan.

Fri frakt och pengar tillbaka när du väljer Plus

Lägg till Buyersclub Plus så får du 84 kr tillbaka på denna produkt och kan njuta av fri frakt! Dina första 14 dagar är gratis, därefter 69 kr/månad utan bindningstid.

Detta ingår alltid:
  • Fri frakt på alla köp Kostar annars 69 kr
  • Cashback tillbaka när du handlar Få upp till 100 kr/produkt tillbaka när du handlar
  • Livbojar i våra Quiz Du får 3 st livbojar varje månadsskifte och en extra livboj varje gång du handlar
  • Gratisprylar varje månad Värde: > 49 kr/månad
Se alla boxar