Small Dog Treat

Njut av den friska luften tillsammans ute med din hud, lek och lär nya trix och kommandon. Den här boxen innehåller både roliga och tåliga leksaker men även flera olika kompletteringsfoder.

129 kr

Rekommenderat pris: 299 kr

Cashback: 30 kr

Boxen innehåller

Tuggleksak, kampleksak, leksaksboll och olika varianter av kompletteringsfoder.

Tuggleksak & Kampleksak

Stärk relationen genom att leka med din hund. Genom lek blir man dels en fin resurs för sin hund och kan lära hunden regler och gränser, exempelvis skifta från passivitet till aktivitet eller att släppa saker på signal.


Den här tuggleksaken gjord av trä är en simpel men rolig leksak som är tålig i lek.



Storlek:


Läng: 21 cm.


Bredd: 4 cm.



Kampleksaken är även det en tålig hundleksak som funkar lika bra för apport som för dragkamp. Leksaken består av röd mocka och ett vitt slitstarkt rep. En enkel leksak att bära med sig på de dagliga promenaderna ute i friska luften.



Storlek:


16 cm.

Free-Range Duck

Ett smakrikt högenergifoder för aktiva hundar. Innehåller anka, sötpotatis och superfoods för att täcka alla näringsbehov för muskeltillväxt, frisk vävnad och ben. Receptet är berikat med extra protein och fett.


Bitarna har en rund platt form ca 1,2-1,6 cm.



100 g.

Cheez Bites & Get Smart Treats

Rocky Box Cheez Bites är ett kompletteringsfoder med smak av ost. Dessa underbara små runda kakliknade bitar innehåller ärtmjöl, sötpotatismjöl, rapsolja, vassle och ost och är en fröjd för din hunds smaklökar.


Bitarna har en rund platt form ca 2,5 cm.



90 gram.



Med Get Smart Treats kan du enklt träna din hund. Dessa smaskiga godbitar från Rocky Box innehållande Reishi-svampar som är rika på antioxidanter vilket håller din hund stark och pigg hela dagen. Detta är ett kompletteringsfoder som passar för alla hundraser, rekommenderat intag är ca 10-15 bitar beroende på hudens storlek.


Bitarna innehåller bland annat viltkött, kokosflingor och reishi. Dessutom är de sockerfria, glutenfria och helt producerade utan färgämnen och konserveringsmedel, allt för att det ska vara så bra som möjligt för din hunds hälsa.



90 gram.

Aromatisk leksaksboll

Leksaker är ett perfekt verktyg för att på ett enkelt och roligt sätt träna din hund. Den här leksaksbollen har små piggar och kan studsa vilket gör den lite mer oförutsägbar och rolig. Inte nog med det har bollen även en mild doft som stimulerar hundens luktsinne och uppmuntrar till lek.


Leksaken är gjord av högkvalitativ termoplast tåls att leka med i alla temperaturer. Bollen är väldigt enkel att hålla ren.


Färgen på leksaken skickas slumpmässigt.



5,5 cm.

Small Dog Treat

Njut av den friska luften tillsammans ute med din hund, lek och lär nya trix och kommandon. Den här boxen innehåller både roliga och tåliga leksaker men även flera olika kompletteringsfoder.

Fri frakt och pengar tillbaka när du väljer Plus

Lägg till Buyersclub Plus så får du 30 kr tillbaka på denna produkt och kan njuta av fri frakt! Dina första 14 dagar är gratis, därefter 69 kr/månad utan bindningstid.

Detta ingår alltid:
  • Fri frakt på alla köp Kostar annars 69 kr
  • Cashback tillbaka när du handlar Få upp till 100 kr/produkt tillbaka när du handlar
  • Livbojar i våra Quiz Du får 3 st livbojar varje månadsskifte och en extra livboj varje gång du handlar
  • Gratisprylar varje månad Värde: > 49 kr/månad
Se alla boxar