Home Workout

Att träna hemma är ett bra alternativ när vi uppmanas att undvika gymmet och andra träningsanläggningar. Dessutom är det ekonomiskt, bekvämt och tidseffektivt. Med hjälp av produkterna i denna box har du allt som krävs för att kunna hålla igång din träning och göra det på dina villkor. I boxen får du även tre kosttillskott i form av brustabletter innehållandes vitaminer som är ett bra komplement till din kost.

Medlemspris:299 kr
Värde:1016 kr

Boxen innehåller

Vätskeersättning, Hopprep, Minibands och Träningsmatta.

Vätskeersättning

Vätskeersättning med kolhydrater och elektrolyter som används för att tillföra vätska och salter. ReSport och Rewater är ett kosttillskott i form av en brustablett som består av en kolhydrat-elektrolytlösning som förbättrar vattenupptaget vid fysisk träning.

Tre smaker:
Blåbär Granatäpple
Grapfrukt Citrus
Grönt te citrus

Hopprep

Det ultimata träningsredskapet för smidighet, koordination, explosivitet och uthållighetsträning. Hopprepets handtag ger utmärkt grepp.

Minibands

Små, enkla och lätta att ta med sig men så otroligt effektiva. Perfekt att ta med sig under joggingrundan eller att använda hemma. Det finns massor av övningar och du väljer vilket motstånd du vill ha.

4 olika motstånd
Grön: 4,5 kg
Blå: 7 kg

Gul 9 kg
Röd: 13 kg

Träningsmatta

Perfekt träningsmatta för hemmet som har designats med grepp på undersidan så att mattan inte glider iväg under träning. Skyddar golvet och gör det lättare att utföra olika övningar som kräver grepp under fötterna.

Storlek: 170 x 60 x 0,5 cm
Material: PVC

Se alla boxar