Refreshingly Clear

En box som rengör ansiktet på djupet och bidrar till en fräsch känsla och en hud som strålar. Med år av erfarenhet har Neutrogena tagit fram produkter för en effektiv hudvård.

220 kr

Rekommenderat pris: 458 kr

Cashback: 38 kr

Black week deal

Glossybox på köpet

Köp 2 boxar så bjuder vi på en Glossybox med produkter värda över 1000 kr. Du ser den i varukorgen när du lagt till minst två boxar.

Boxen innehåller

Ansiktsrengöring, ansiktsskrubb, ansiktskräm och elektronisk ansiktsborste.

Refreshingly Clear Facial Wash

Med rosa grapefrukt och vitamin C erbjuder Neutrogena en uppfriskande daglig ansiktstvätt. Utan att torka ut huden motverkar dess formula orenheter och därmed uppkomsten av finnar.


Använd morgon och kväll för en ren och fräsch hy. Blöt ansiktet, applicera produkten och massera in med den medföljande elektroniska ansiktsborten. Produkten är lämplig för känslig hud och är parfymerad.


200 ml.

Elektronisk Ansiktsborste

För en effektivare ansiktsrengöring är en elektronisk ansiktsborste ett ypperligt verktyg. Tillskillnad från att använda händerna ger ansiktsborsten en djupare rengöring. När orenheter och olja försvinner från huden ökar det hudens förmåga att absorbera efterföljande hudvårdsprodukter.


Till ansiktsborsten medföljer två borsthuvuden, en för rengöring och en för exfoliering. Borsthuvudet har en 360° rotaion och två olika hastigheter.


Om du inte tidigare har testat en elektronisk ansiktsborste kommer du bli positivt överraskad.


Ansiktsborsten är batteridriven, men går att använda i duschen. (AA batterier medföljer ej).

Refreshingly Clear Daily Exfoliator

En uppfriskande daglig ansiktsskrubb med naturliga exfolierande mikrokron som effektivt avlägsnar orenheter och döda hudceller vilket gör huden jämn och slät.


Produkten har en doft av grapefrukt och kan både användas för daglig rengöring men även som en djuprengörande ansiktsmask. Ansiktsskrubben hjälper till att förebygga orenheter utan att torka ut huden.


150 ml.

Refreshingly Clear Moisturiser

Avsluta din ansiktsrutin med denna oljefri ansiktskräm som återfuktar i 24 timmar utan att täppa till porerna. Formulan är lätt och har en doft av grapefrukt. Produkten ger en fräsch finish och passar för en hud med finnar.


50 ml.

Se alla boxar