Quality Time

Den här boxen passar lika bra för dig som har eller kanske inte har en ordentlig ansiktsrutin ännu. Tillåt dig själv eller någon annan lite kvalitetstid i badrummet för att värna om hyn, om det så är på morgonen eller kvällen eller varför inte både och? Rengör på djupet och återfukta huden ordentligt för att få det där önskvärda glowet som du förtjänar.

379 kr

Rekommenderat pris: 1416 kr

Cashback: 38 kr

Boxen innehåller

Ansiktsrengöring, rengöringsborste, toner, serum, fuktkräm och återanvändningsbara pads.

Pro-Collagen Energising Marine Cleanser

Första och kanske viktigaste steget i en ansiktsrutin är att göra rent ansiktet. Med den här ansiktsrengöringen från Elemis tar du enkelt bort smink och andra orenheter.


Formulan är berikad med mineraler så som magnesium, zink, koppar och en trio av välgörande syror. Produkten minskar synligheten av porer och reducerar överflödig olja från ansiktet som gör att huden känns ren, fräsch och balanserad.


Användning: Pro-Collagen Energising Marine Cleanser är en dryg produkt, så för rengöring krävs endast en liten klick. Applicera formulan på våt hud och massera in och skölj sedan av.30 ml.

Dual Facial Cleansing Brush

Med det här dubbelsidiga rengöringsverktyget från Spa to you kan du både exfoliera huden med baksidan på borsten och rengöra huden skonsamt med de tunna stråna på framsidan av borsten.


Dual Facial Cleansing Brush bidrar till en ultimat djuprengöring och fungerar utmärkt för att ta bort smink. Använd gärna borsten i kombination med en ansiktsrengöring, som exempelvis Pro-Collagen Energising Marine Cleanser.


Den här optimala ansiktsrengöring stimulerar även blodcirkulationen i form av ansiktsmassage vilket leder till en mer välmående hud.

Glow Tonic

Genom att använda en toner hjälper du till att balansera hudens naturliga pH-nivåer på samma gång som den tar bort orenheter. På så sätt gör du huden mer mottaglig för kommande hudvårdsprodukter, som exempelvis fuktkräm och serum.


Med Pixis Glow Tonic innehållande 5% glykolsyra tar du effektivt bort orenheter medan ingredienser som aloe vera mjukgör och återfuktar huden. Med ljusgörande komplex bidrar formulan till ett jämnare utseende då den minskar synligheten av mörka fläckar, solfläckar, akneärr och fina linjer.


Användning: Produkten passar för alla hudtyper och kan med fördel användas både morgon och kväll på redan rengjord hud. Fukta en återanvändningsbar pad och svep över ansiktet. En toner ska inte sköljas av.100 ml.

Återanvändningsbara pads

Mindre slit och släng med ReuseUs. Dessa återanvändbara rengöringspads är inte bara skonsamma mot din hud, utan är även ett miljösmart och långsiktigt ekonomiskt bra alternativt i förhållande till klassiska bomullsrondeller. Padsen är tillverkade av bambufiber och är 8 cm i diameter.


Användning: Använd rengöringspadsen likt klassiska bomullsrondeller för exempelvis en toner eller sminkborttagning. Använda pads kan enkelt tvättas i den medföljande meshpåsen i tvättmaskinen i 40° grader för att sedan kunna användas om och om igen.

Retexturing & Anti-Oxidising Hyaluronic Facial Serum

Ett serum är absolut inte en överflödig produkt i en funktionell ansiktsrutin. Med det här serumet från Avant Skincare motverkar du fria radikaler och ger skydd mot föroreningar som huden vardagligen utsätts för. Formulan minimerar fina linjer och bidrar med fyllighet tack vare sina återfuktande ingredienser.


Användning: Massera in ett par droppar av serumet på fuktig och rengjord hud. Efter applicering låter du serumet få verka 2-3 minuter för att sedan följa upp med en återfuktande ansiktskräm.30 ml.

Doctor Babor Hyaluron Cream

Efter noggrann rengöring och applicering av serum är sista steget för att fullända hudvårdsrutinen en fuktgivande ansiktskräm. Med Doctor Babor Hyaluron Cream får du en flerdimensionell återfuktning, krämen tillför, bevarar och gör huden med mottaglig för fukt.


Formulan innehåller HY-3 peptider i kombination med hyaluronsyror som bidrar med elasticitet, ökar fuktnivåerna, främjar viktiga barriärfunktioner och boostar cellförnyelsen samt reparationsprocesser.


Användning: Applicera ansiktskrämen i ansikte men även längs med halsen både morgon och kväll för bästa resultat.15 ml.

Quality Time

Den här boxen passar lika bra för dig som har eller kanske inte har en ordentlig ansiktsrutin ännu. Tillåt dig själv eller någon annan lite kvalitetstid i badrummet för att värna om hyn, om det så är på morgonen eller kvällen eller varför inte både och? Rengör på djupet och återfukta huden ordentligt för att få det där önskvärda glowet som du förtjänar.

Fri frakt och pengar tillbaka när du väljer Plus

Lägg till Buyersclub Plus så får du 38 kr tillbaka på denna produkt och kan njuta av fri frakt! Dina första 14 dagar är gratis, därefter 69 kr/månad utan bindningstid.

Detta ingår alltid:
  • Fri frakt på alla köp Kostar annars 69 kr
  • Cashback tillbaka när du handlar Få upp till 100 kr/produkt tillbaka när du handlar
  • Livbojar i våra Quiz Du får 3 st livbojar varje månadsskifte och en extra livboj varje gång du handlar
  • Gratisprylar varje månad Värde: > 49 kr/månad
Se alla boxar