Pure Purple

Pure Purple

I den mörkaste tiden på året är det ett ultimat tillfälle att förvandla de kalla och mörka kvällarna till riktigt mysiga. Låt innehållet i den här boxen omfamna dig med värme och god luktade lavendel. Klicka hem boxen till dig själv eller till någon i din närhet som också behöver omfamnas i vintermörkret. Valentines

  • Furry Slippers Chestnut
  • Doftpinnar
  • Bora Bora Shores
  • PureFlame
399 kr Innehåller produkter värda 846 kr
Medlemsrabatt 80 kr

Vad är det i?

Furry Slippers Chestnut

Furry Slippers Chestnut

Varma, stilrena och ljuvligt mjuka tofflor i en klassisk slip-in modell. Tofflorna har en utanpåliggande söm framtill och en otroligt mjuk insida som kommer att hålla dina fötter varma.


Med en snygg fluffig kant ger dessa dig en extra mysig och varm känsla. På sulans insida finns ett Northcoast tryck (ca 6x1 cm) insänkt i fotbädden. Med en stabil sula med bra grepp ger dom känslan av att gå på moln.Material:


Själva tofflan består till 100% av polyester medan den yttre sulan är gjord av EVA vilket är ett lätt och flexibelt material som är vattenavvisande, giftfritt och återvinningsbart.

Doftpinnar

Doftpinnar

Förgyll rummet med en lätt doft av lavendel. Doftpinnar är ett väldigt trevligt tillskott i hemmet. Dels är det fint som dekoration men bidrar också med en härlig fräschör.


Parfymoljan i glasbehållaren absorberas långsamt upp av träpinnarna och ger en god lukt som varar länge.50 ml.

Bora Bora Shores

Bora Bora Shores

Dröm dig bort till orörda stränder och njut av de mjuka tropiska dofterna med det här underbara ljuset från Yannke Candel.Toppnoter: Citron, kumquat blad och hibiscus vatten.


Hjärtnoter: Monoi blomma, Bora Bora blomma, fressia och papaya.


Basnoter: Blond wood, sockerrör och fruktig musk.104 g.

PureFlame

PureFlame

Tänd enkelt dina ljus med den här smidiga elektriska tändaren. Med den här tändaren slipper du att fylla på gas utan laddar istället enkelt upp den med en standard MicroUSB-kabel som medföljer i paketet. Pureflame kommer att säga till när den är fulladdad via LED-indikatorn på tändaren.


Konventionella tändare blir lätt väldigt varma, den här elektriska tändaren är svalare och gör det enklare att tända ljus ur alla vinklar.


Det finns mängder med fördelar med en elektrisk tändare. Bland annat är det ett miljösmart alternativ då den går på elektricitet istället för gas som är ett fossilt bränsle. Dessutom slipper du sot då den inte har någon flamma, perfekt för att tända ljus, brasa och liknande.Längd: 20 cm

Våra andra boxar

Se allt

Maxa din shopping!

Som Plus-medlem får du lägre pris på tiotusentals produkter, fri frakt på allt du handlar och mycket mer.

  • Fri frakt - på allt
  • Billigare shopping
  • Livbojar i våra Quiz
  • Gratisprylar varje månad
  • Unika erbjudanden
Gå tillbaka