Pedicare

Efter en otroligt solig och härlig sommar är det dags att ta hand om våra trötta och slitna sommarfötter. Den här boxen innehåller allt du behöver för att ge dina fötter samma omtanke som du ger resten av din kropp. Produkterna kan med fördel även användas i förebyggande syfte för att underhålla dina redan sunda fötter.

Medlemspris:189 kr
Värde:417 kr

Boxen innehåller

Fotbad, fotkräm, fotfil, pedihyvel och extra blad för pedihyvel

Pedicare Uppmjukande Fotbad

Starta pedikyren med ett väldoftande bad för fötterna. Fotbadet mjukar upp förhårdnader och innehåller återfuktande ingredienser såsom karbamid, mjölksyra och milt rengörande tensider.


250 ml

Pedihyvel

Efter ett uppmjukande fotbad passar det bra med en förhårdnadshyvel från Avalea. Pedihyveln är speciellt framtagen för att ta bort besvärliga och kraftiga förhårdnader på fötterna. Hyveln har ett skaft gjort i plast och ett fäste i metall med utbytbara hyvelblad som även det ingår i boxen. Placera hyveln plant mot fotens undersida och dra försiktigt över förhårdnaderna för att avlägsna dom.

Fotfil

Återställ fötternas jämnhet och utseende med denna dubbelsidiga fotfil från Avalea som har en grov och en fin sida. En fotfil hjälper dig att bli av med döda hudskikt på hälar och undersida av foten. Efter du har filat dina fötter är det en bra idé att följa upp med en återfuktande fotkräm.

Pedicare Intensivt Vårdande Fotkräm

Fullända pedikyren med pedicares fotkräm. En fotkräm som återfuktar på djupet, stärker, reparerar och vårdar fötterna under 24 timmar. Med naturligt fuktgivande ingredienser som karbamid och sheasmör mjukar krämen upp fötterna och motverkar torrhet samt förebygger självsprickor.


125 ml

Extra hyvelblad för pedihyvel

I boxen medföljer även extra blad för pedihyveln, vilket gör den både hygienisk och hållbar.

Se alla boxar