Vinn cashback! Quiz med 15.000 kr i prispotten Läs mer

OneBlade Shave

Philips OneBlade har tagit marknaden med storm. Denna hybridstyler tillsammans med produkterna i boxen kommer ge dig en långvarigt fräsch känsla. Har du inte testat en Philips OneBlade är det kanske dags nu? Skäm bort dig själv eller någon annan med hög prestanda och kvalitativa skönhetsprodukter.

499 kr

Rekommenderat pris: 1039 kr

Cashback: 1 kr

Boxen innehåller

Philips OneBlade, ersättningsblad, aftershave och duschgel.

Philips OneBlade QP2520/20

Med Philips OneBlade slipper du använda olika verktyg i olika steg. Denna hybridstyler kan trimma, raka och skapa rena skarpa linjer på alla hårlängder.


Den unika OneBlade-tekniken tillåter dig styla håret i ansiktet men även trimma håret på kroppen. Med sin glidbeläggning och rundade ändar ger den dig en enkel och följsam rakning. Skärenheten rör sig hela 200 gånger per sekund vilket innebär att den även är effektiv på längre hårstrån.


Tillsammans med din OneBlade får du med tre stubbkammar med klickfäste - 1, 3, och 5 mm. Apparaten är laddningsbar och tål både våt och torr användning, använd vid handfatet eller ta med dig din OneBlade in i duschen. Produkten går att använda med och utan skum.


Philips OneBlade är helt enkelt ett stylingverktyg som klarar allt.

Ersättningsblad 2-pack QP220

För en effektiv användning med optimalt resultat behöver du byta ut rakbladet efter ungefär fyra månader beroende på hur ofta du använder apparaten.


I den här boxen får du ett 2-pack ersättningsblad som passar till alla modeller av Philips OneBlade. När bladet är utslitet visar din OneBlade en grön användningsindikator. Byt smidigt ut bladen genom att klicka av dem från handtaget och klicka fast de nya fräscha bladen.

Cooling Aftershave Balm

Välkomna en långvarigt svalkande fräschhet tillsammans med (c/o) Recipe for men.


En produkt som med sin lätta, oljefria formula motverkar rodnad efter rakning. Tack vare mentol, allantoin, calendula ger krämen en fräsch svalkande känsla på samma gång som den skyddar huden från irritation. Med vårdande aloe vera och en snabb-absorberande effekt skyddar den även mot torrhet som kan orsakas av daglig rakning.100 ml.

Umbro Body Wash

Från det engelskt grundade sportvarumärket Umbro kommer denna duschgel som innehåller fuktgivande aktiva ingredienser för en uppfriskande duschupplevelse.


Formulan har en behaglig, lugn doft som passar perfekt efter en dag fylld med aktivitet.400 ml.

Philips OneBlade

Philips OneBlade har tagit marknaden med storm. Denna hybridstyler tillsammans med produkterna i boxen kommer ge dig en långvarigt fräsch känsla. Har du inte testat en Philips OneBlade är det kanske dags nu? Skäm bort dig själv eller någon annan med hög prestanda och kvalitativa skönhetsprodukter.

Maxa din shopping!

Som Plus-medlem får du cashback tillbaka på tiotusentals produkter, fri frakt på allt du handlar och mycket mer.

  • Fri frakt - på allt
  • Cashback tillbaka
  • Livbojar i våra Quiz
  • Gratisprylar varje månad
  • Unika erbjudanden
Se alla boxar