Vinn cashback! Quiz med 15.000 kr i prispotten Läs mer

Lek & Bad

Den här boxen är skapt för varma semesterdagar då det finns tid för både lek och bad. Med handduk, strandspel och solkräm är man kittad och klar för roliga dagar ute i solen tillsammans med barnen. En bra present på kommande födelsedagsfester och sommarkalas.

259 kr

Rekommenderat pris: 526 kr

Cashback: 24 kr

Boxen innehåller

Handduk, solkräm, badboll och strandspel.

Barnhandduk

En barnhandduk med fina motiv av färglada taxar. Handduken är gjord av bomull som ger en behaglig mjuk känsla på samma gång som den har en bra uppsugningsförmåga.Storlek: 70x20 cm.


Tvättråd: Maskintvätt 40°C.


Material: 100% bomull.

Uppblåsbar badboll

En badboll är en enkel och rolig leksak att bära med till stranden eller ha i poolen. Med sin orangea färg syns den bra på så väl land som i vatten och passar till alla, såväl gammal som till ung.Evy Sunscreen Mousse SPF30

En perfekt solkräm för varma sommardagar vid lek och bad. Solkrämen bildar en skyddsbarriär som förstärker hudens eget försvar. Formulan är dessutom enkel att applicera och går snabbt in i huden utan att täppa till porerna.


EVY solskyddsmousse är en svensk medicinteknisk uppfinning inom solskydd som är speciellt framtagen för känslig och överkänslig hud men passar för alla hudtyper. Produkten kan användas både till kroppen och ansiktet.


Den här moussen absorberas av hela det översta hudlagret istället för att lägga sig på ytan. EVY försvinner därför inte lika lätt vid bad, svett eller handdukstorkning och ger ett effektivt skydd mot mot UVA- och UVB-strålar i upp till 6 timmar.


Solmoussen är vattenresistent, hypoallergen och fri från parfym och nanopartiklar.100 ml.

Strandspel

Testa bollförmågan, slå rekord i antal slag eller tävla mot varandra i strandtennis, ett roligt avbrott i solandet och badandet. Det här strandspelet inkluderar en boll och två raket som består av trä och plast.

Lek & Bad

Den här boxen är skapt för varma semesterdagar då det finns tid för både lek och bad. Med handduk, strandspel och solkräm är man kittad och klar för roliga dagar ute i solen tillsammans med barnen. En bra present på kommande födelsedagsfester och sommarkalas.

Fri frakt och pengar tillbaka när du väljer Plus

Lägg till Buyersclub Plus så får du 24 kr tillbaka på denna produkt och kan njuta av fri frakt! Dina första 14 dagar är gratis, därefter 69 kr/månad utan bindningstid.

Detta ingår alltid:
  • Fri frakt på alla köp Kostar annars 69 kr
  • Cashback tillbaka när du handlar Få upp till 100 kr/produkt tillbaka när du handlar
  • Livbojar i våra Quiz Du får 3 st livbojar varje månadsskifte och en extra livboj varje gång du handlar
  • Gratisprylar varje månad Värde: > 49 kr/månad
Se alla boxar