Holistic Lifestyle

Ta hand om kroppen med den här boxen innehållande kvalitativa produkter som hjälper dig att både träna och återhämta dig på bästa tänkbara sätt. Perfekta redskap för den som tränar hemma eller har en aktiv livsstil och ofta är på resande fot men vill få med sig allt det nödvändiga för att underhålla kroppen.

799 kr

Rekommenderat pris: 2185 kr

Cashback: 68 kr

Boxen innehåller

Gummiband, massagerulle, massageboll, hopprep och massagepistol.

Rubber Bands Pink

Inte mycket slår smidigheten med gummibandsträning. Casalls gummiband är ett enkelt träningsredskap för motståndsträning med oändliga träningsmöjligheter för både hemma träning och träning på gymet.


Gummibanden är perfekta för muskeltoning, stretch och eventuell rehab träning. Banden har olika hårdhet och passar utmärkt när du specifikt vill fokusera på rumpa och baksida lår övningar.


Att ha en uppsättning med gummiband i träningsväskan är uppskattat av många, både hos professionella atleter och vardagliga motionärer.


De här kvalitativa och snygga gummibaden från Casall inkluderar 3 olika motstånd där varje band är i storleken 27,5 x 5 cm.


Referens för de olika motstånden - lätt: 4 kg, medium: 7 kg, hård: 10 kg.


Banden är gjord av naturligt gummi, kan innehålla spår av latex. Materialet kan vara känsligt för direkt solljus. Förvara mörkt och i rumstemperatur. Rengör med kallt vatten och torka av med en torr trasa.

Travel Massage Roll Cork

En foam roller är en rulle som finns i olika utformningar och hårdheter. Dessa används som en typ av massage som hjälper till att stretcha muskler och senor på samma gång som den släpper på muskelspänningar. Trycket från rullen ökar blodcirkulationen i det område som rullas, vilket kan reducera muskelskador och förbättra rörligheten.


Den här rullen kan användas på hela kroppen och du använder den enkelt genom att lägga dig på golvet och placera foam rollern under den kroppsdel du vill massera, exempelvis vader, lår eller rumpa. Därefter rullar du fram och tillbaka, gärna åt olika håll.


Massage rullen från Casall är gjord av naturkork och lämpar sig för såväl uppvärmning som återhämtning. Då den här rullen är mindre en en traditionell foam roller går den utmärkt att bära med sig till gymet, på resan och tar minimal plats hemma för förvaring.


För bästa hållbarhet bör inte rullen förvaras i extrem värme eller torr miljö.Storlek: 30,0x5,5x5,5 cm


Vikt: 0,165 kg

Rosa Massage Boll

Tillskillnad från rullen är den här massagebollen ännu mindre, vilket ger en mindre kontaktyta och möjlighet för ett hårdare tryck vid självmassage.


Bollen går enkelt att använda på alla delar av hela kroppen och kan lindra muskelvärk och stelhet i exempelvis händer, rygg och nacke.


Dessa massageverktyg är smidiga och enkla och ger dig inga anledningar till att inte använda dem.Storlek: Diameter 9,5 cm.


Material: PVC.


Skötselråd: Tvättas för hand i kallt vatten.

Hopprep

Det här är ett optimalt träningsredskap för att träna med på såväl gymet som hemma. Ett hopprep är lätt att ta med och genom att träna med hopprepet förbättras bland annat koordinationen och uthålligheten.


Med regelbunden konditionsträning hjälper vi hjärta, kärl, blodcirkulation och fettförbränning att fungera bättre samtidigt som muskelstyrkan ökar. Detta ger massa positiva effekter på kroppen både mentalt och fysiskt då humöret exempelvis blir bättre och risken för sjukdomar minskar med regelbunden träning.


Det här hopprepet är i svart klassisk design, har ett greppvänligt handtag och en justerbar längd.

Massagepistol - Vibe

En massagepistol, även kallad stötpistol är ett ultimat träningsverktyg som funkar som muskeluppvärmning inför träning och som återhämtning efter träning. Med 6 olika massagehuvuden kan du massera alla muskler, senor, leder och stimulera blodcirkulationen.


Med 30 olika nivåer på stötvågorna kan du välja just den nivån som du behagar efter muskelgrupp och syfte.


Northcoast trådlösa massagepistol är nästan helt tyst under användning och väger endast 880 gram, vilket gör att den enkelt kan bäras med i träningsväskan. På en full laddning ger den 6 timmars massagetid och med det medföljande fodralet förvarar du den säkert och håller reda på alla massagehuvuden.


Det här är en mycket uppskattad produkt bland professionella idrottare, naprapater och sjukgymnaster och vi är övertygade om att du kommer att uppskatta den minst lika mycket.Mått på fodral:

27x21x9 cm

Holistic Lifestyle

Ta hand om kroppen med den här boxen innehållande kvalitativa produkter som hjälper dig att både träna och återhämta dig på bästa tänkbara sätt. Perfekta redskap för den som tränar hemma eller har en aktiv livsstil och ofta är på resande fot men vill få med sig allt det nödvändiga för att underhålla kroppen.

Fri frakt och pengar tillbaka när du väljer Plus

Lägg till Buyersclub Plus så får du 68 kr tillbaka på denna produkt och kan njuta av fri frakt! Dina första 14 dagar är gratis, därefter 69 kr/månad utan bindningstid.

Detta ingår alltid:
  • Fri frakt på alla köp Kostar annars 69 kr
  • Cashback tillbaka när du handlar Få upp till 100 kr/produkt tillbaka när du handlar
  • Livbojar i våra Quiz Du får 3 st livbojar varje månadsskifte och en extra livboj varje gång du handlar
  • Gratisprylar varje månad Värde: > 49 kr/månad
Se alla boxar