Holistic Lifestyle

Nytt år nya möjligheter. I den här boxen får du en drös kvalitativa produkter som hjälper dig att träna och leva hållbart. Perfekta redskap för den som tränar hemma eller har en aktiv livsstil och ofta är på resande fot men vill få med sig allt det nödvändiga för att underhålla kroppen.

499 kr

Rekommenderat pris: 1419 kr

Cashback: 76 kr

Boxen innehåller

Gummiband, massagerulle, massageboll, hopprep och måltidsersättning.

Rubber Bands Green

Inte mycket slår smidigheten med gummibandsträning. Casalls gummiband är ett enkelt träningsredskap för motståndsträning med oändliga träningsmöjligheter för både hemma träning och träning på gymet.


Gummibanden är perfekta för muskeltoning, stretch och eventuell rehab träning. Banden har olika hårdhet och passar utmärkt när du specifikt vill fokusera på rumpa och baksida lår övningar.


Att ha en uppsättning med gummiband i träningsväskan är uppskattat av många, både hos professionella atleter och vardagliga motionärer.


De här kvalitativa och snygga gummibaden från Casall inkluderar 3 olika motstånd där varje band är i storleken 27,5 x 5 cm.


Referens för de olika motstånden - lätt: 4 kg, medium: 7 kg, hård: 10 kg.


Banden är gjord av naturligt gummi, kan innehålla spår av latex. Materialet kan vara känsligt för direkt solljus. Förvara mörkt och i rumstemperatur. Rengör med kallt vatten och torka av med en torr trasa.

Travel Massage Roll Cork

En foam roller är en rulle som finns i olika utformningar och hårdheter. Dessa används som en typ av massage som hjälper till att stretcha muskler och senor på samma gång som den släpper på muskelspänningar. Trycket från rullen ökar blodcirkulationen i det område som rullas, vilket kan reducera muskelskador och förbättra rörligheten.


Den här rullen kan användas på hela kroppen och du använder den enkelt genom att lägga dig på golvet och placera foam rollern under den kroppsdel du vill massera, exempelvis vader, lår eller rumpa. Därefter rullar du fram och tillbaka, gärna åt olika håll.


Massage rullen från Casall är gjord av naturkork och lämpar sig för såväl uppvärmning som återhämtning. Då den här rullen är mindre en en traditionell foam roller går den utmärkt att bära med sig till gymet, på resan och tar minimal plats hemma för förvaring.


För bästa hållbarhet bör inte rullen förvaras i extrem värme eller torr miljö.Storlek: 30,0x5,5x5,5 cm


Vikt: 0,165 kg

Grå Massage Boll

Tillskillnad från rullen är den här massagebollen ännu mindre, vilket ger en mindre kontaktyta och möjlighet för ett hårdare tryck vid självmassage.


Bollen går enkelt att använda på alla delar av hela kroppen och kan lindra muskelvärk och stelhet i exempelvis händer, rygg och nacke.


Dessa massageverktyg är smidiga och enkla och ger dig inga anledningar till att inte använda dem.Storlek: Diameter 9,5 cm.


Material: PVC.


Skötselråd: Tvättas för hand i kallt vatten.

Hopprep

Det här är ett optimalt träningsredskap för att träna med på såväl gymet som hemma. Ett hopprep är lätt att ta med och genom att träna med hopprepet förbättras bland annat koordinationen och uthålligheten.


Med regelbunden konditionsträning hjälper vi hjärta, kärl, blodcirkulation och fettförbränning att fungera bättre samtidigt som muskelstyrkan ökar. Detta ger massa positiva effekter på kroppen både mentalt och fysiskt då humöret exempelvis blir bättre och risken för sjukdomar minskar med regelbunden träning.


Det här hopprepet är i svart klassisk design, har ett greppvänligt handtag och en justerbar längd.

Måltidsersättning Banansmak 12 x 500 ml

Huel Ready-to-drink är en komplett måltid som innehåller alla 27 viktiga vitaminer och mineraler din kropp behöver. Den innehåller dessutom den perfekta balansen av kolhydrater, protein, fett, fibrer och fytonäringsämnen, och är naturligt glutenfri.


Produkten har ett högt proteininnehåll, är helt GMO- och glutenfri och är dessutom 100% fri från animaliska produkter. Detta gör den perfekt som komplement till en vegansk kosthållning.


- Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.


Bäst före datum: Slutet av februari 2022.Ingredienser

Vatten, ärtprotein, tapiokamjöl, glutenfritt HAVREpulver, rapsolja, linfrön, pulver av triglycerider med medellång kedja (från kokosnöt), cikoriarotfiber, brunt rismjöl, naturlig arom, mineraler [kalium (kaliumcitrat, kaliumklorid), kalcium (kalciumkarbonat), magnesium (magnesiumfosfat), jod (kaliumjodid), selenberikad jäst, koppar (kopparglukonat), zink (zinkoxid), krom (krompikolinat)], vitaminer [vitamin C (L-askorbinsyra), vitamin E (D-alfa-tokoferylacetat), niacin (niacinamid), vitamin K2 (menakinon-7), vitamin A (retinylacetat), vitamin D2 (ergokalciferol), pantotensyra (kalcium-D-pantotenat), vitamin B6 (pyridoxinhydroklorid), riboflavin, vitamin B1 (tiaminmononitrat), vitamin B12 (cyanokobalamin), biotin (D-biotin), folat (kalcium-L-metylfolat)], rödbetsextrakt, morotsextrakt, emulgeringsmedel: solroslecitin, kolin (L-kolinbitartrat), förtjockningsmedel: gellangummi, sötningsmedel: sukralos, arom. Kan innehålla SENAP.

Se alla boxar