Hello Satisfaction

Hello Satisfaction

Låt dig tillfredsställas med snygga, kraftfulla och hållbara produkter. Boxen innehåller spännande produkter som sätter extra glöd på vardagen. Valentines

  • Sunny - massagevibrator
  • Mixgliss Happy Litchi
  • Mixgliss Clean - Sextoy Cleaner
  • Ögonbindel
329 kr Innehåller produkter värda 816 kr
Medlemsrabatt 59 kr

Vad är det i?

Sunny - massagevibrator

Sunny - massagevibrator

En smidig och simpel massagevibrator med funktioner som stimulerar på bästa sätt. Inte bara har den ett fint lila utseende utan leder tack vare sin kraftfulla vibration till otrolig njutning.


Sunny är en trevlig, enkel och kvalitativ produkt gjord av lent och mjukt silikon. Med 10 olika vibrationer blir upplevelsen både varierad och kul. Vibraton har en låg ljudnivå och med 2 stycken AAA batterier är den redo för användning.


Rekommenderat tillbehör är ett glidmedel av hög kvalitet så som Mixgliss Happy Litchi. För god hygien och förlängd hållbarhet bör produkten alltid tvättas efter användning exempelvis med Mixgliss cleaning. Förvara produkten på torr, dammfri och sval plats.Mått


Längd: 125 mm.


Bredd: 38 mm.

Mixgliss Happy Litchi

Mixgliss Happy Litchi

Den här smarta silikonvätskan har dubbla användningsområden då den både funkar som en sensuell massageolja och för erotiska förspel men även som långvarigt smörjmedel för en obegränsad njutning.


Mixgliss Happy Litchi är helt fri från kalorier och kan användas utan återhållsamhet. Med sin ljuvligt söta doft av Litchi sätter den guldkant på alla härliga intima stunder.


Produkterna från Mixgliss är tillverkade i Frankrike och är en blandning av hög kompetens, kvalitet och otroliga dofter.50 ml.

Mixgliss Clean - Sextoy Cleaner

Mixgliss Clean - Sextoy Cleaner

En rengörande produkt till för att hålla dina favoritleksaker i fint skick. Formulan är alkoholfri, färgfri och parabenfri och därmed lämplig för känslig hud.


Spraya ett par spray för rengöring, man behöver ej skölja av sprayen efteråt. Produkten har en lätt doft av grönt te och är skonsam mot känsliga material så som latex, gummi och silikon.100 ml.

Ögonbindel

Ögonbindel

Skapa en känsla av spänning och förväntan med den här svarta ögonbindeln. Ett väldigt enkelt sätt att skapa variation och en föreställning av desorientering där där all beröring förstärks.

Våra andra boxar

Se allt

Maxa din shopping!

Som Plus-medlem får du lägre pris på tiotusentals produkter, fri frakt på allt du handlar och mycket mer.

  • Fri frakt - på allt
  • Billigare shopping
  • Livbojar i våra Quiz
  • Gratisprylar varje månad
  • Unika erbjudanden
Gå tillbaka