Diskdags - Seventh Generation

Seventh Generations syfte är att skapa planetvänliga produkter som är säkra för dig och klimatet. Deras rengörings- och tvättprodukter använder växtbaserade ingredienser för att göra jobbet, så att du kan känna dig trygg över att använda dem i ditt hem och runt din familj. Den här boxen innehåller allt du behöver för att hålla miljön glad och disken ren.

Medlemspris:65 kr
Värde:130 kr

Boxen innehåller

24 st disktabletter, diskborste, diskmedel och disksvampar

Seventh Generation All-in-one Machine Dishwash Tablets


Dessa diskmaskinstabletter är gjorda av 85% växt- och mineralbaserade ingredienser och går bra att använda för att diska i låga temperaturer (45°C).


Seventh Generation maskindisktabletter innehåller ingen parfym, färgämnen eller blekmedel. Disktabletterna är märkta med EU Ecolabel och förpackningen är gjord av 100% återvunnen fiber och är helt återvinningsbar.


24 diskmaskinstabletter

Svart diskborste

Den klassiska diskborsten är ett ultimat verktyg vid handdisk. Diskborsten har ett greppvänligt handtag och har ett lagom stort diskhuvud med många strån som ger en bra diskningsupplevelse.

Seventh Generation Hand Dish Wash Free & Clear

Det här diskmedlet är precis som alla andra Seventh Generation produkter ett bättre val för miljön. Diskmedlet är oparfymerat och anpassat för känslig hud.


Det parfymfria handdiskmedlet är miljömärkt med EU Ecolabel och innehåller 91% växtbaserade ingredienser. Diskmedelsflaskan är gjord av 100% återvunnen plast och är helt återvinningsbar.


Vad finns det inte att älska med detta superdiskmedel som är fritt från färgämnen, ej testat på djur, vegansk, EU-miljömärkt och leaping bunny certifierad.


500 ml

Disksvampar

Inte bara ska vi spara på miljön - vi ska även spara på våra köksprylar. I boxen medföljer två gråa disksvampar som inte repar. Disksvampen kräver mindre mängd diskmedel, löddrar mycket och är effektiv när det är kommer till ingrodd smuts eller svåråtkomliga utrymmen.

Se alla boxar