Diskdags

Den här boxen är maxad med produkter för en snygg men effektiv diskupplevelse. Användningsområdena är många med de vackra glasflaskorna och de tillhörande munstyckena. Använd för refill av exempelvis handtvål, diskmedel, handkräm eller varför inte testa att göra din egna rengöringsspray helt utan kemikalier!

169 kr

Rekommenderat pris: 419 kr

Cashback: 35 kr

Boxen innehåller

Diskborste, diskborsthuvud, disktrasor, glasbehållare, tvålpumpar, spraymunstycke, aluminiumkork och rengöringstips.

Glasbehållare och tillhörande munstycken

Vi vill uppmuntra till återanvändning och med två stycken genomskinliga glasflaskor, en 300 ml och en 500 ml, kan du fylla på vad du vill hur många gånger som helst. Fantasin sätter gränserna för vad du kan göra med flaskorna. Förvara handtvål och diskmedel snyggt på köksbänken eller testa blanda din egna rengöringsspray med det magiska receptet som medföljer i boxen.


Till dessa flaskor får du även med två pumphuvuden, ett sprayhuvud och en aluminiumkork som ger dig möjlighet att använda flaskorna till vad som just behövs hemma hos dig.

Disktrasor - Nature Line

Dessa två miljömärkta disktrasor är ett perfekt tillskott i köket. Med sin höga uppsugningsförmåga passar de perfekt till att rengöra alla kökets hårda ytor. Frida-produkterna präglas av ett grundligt miljö- och kvalitetstänk och med dessa trasor kan du göra rent helt utan att addera kemikalier.


Trasorna går utmärkt att tvätta i tvättmaskinen i 60°C med liknande färger. Använd ej sköljmedel.Mått: 24x24 cm.

Diskborste Nature Soft

Inspirerat av trenden kring ursprung och naturmaterial har Smart Microfiber System tagit fram den här eleganta och ergonomiska diskborsten. Med utbytbart diskhuvud kan den användas om och om igen genom att du enkelt kan byta ut diskhuvudet.


Diskborsten har ett snyggt greppvänligt handtag i silikon med en stomme av rostfritt stål. Borsthuvudet är gjort av FSC-certifierat bokträ och har tagelmixborst.


Med mjuka borststrån rengör du skonsamt och enkelt silver, glas, kristall men även kastruller och stekpannor. Borststråna skapar ett rejält lödder och kräver därmed en mindre mängd diskmedel än vad en klassisk diskborste med nylonstrån behöver.


Till den här smarta diskborsten får du även ett extra diskborsthuvud som med strån i nylon som ger en mer kraftfull diskborste.


Storlek: 24 cm.

Färg: Grå.

Diskdags

Den här boxen är maxad med produkter för en snygg men effektiv diskupplevelse. Användningsområdena är många med de vackra glasflaskorna och de tillhörande munstyckena. Använd för refill av exempelvis handtvål, diskmedel, handkräm eller varför inte testa att göra din egna rengöringsspray helt utan kemikalier!

Fri frakt och pengar tillbaka när du väljer Plus

Lägg till Buyersclub Plus så får du 35 kr tillbaka på denna produkt och kan njuta av fri frakt! Dina första 14 dagar är gratis, därefter 69 kr/månad utan bindningstid.

Detta ingår alltid:
  • Fri frakt på alla köp Kostar annars 69 kr
  • Cashback tillbaka när du handlar Få upp till 100 kr/produkt tillbaka när du handlar
  • Livbojar i våra Quiz Du får 3 st livbojar varje månadsskifte och en extra livboj varje gång du handlar
  • Gratisprylar varje månad Värde: > 49 kr/månad
Se alla boxar