Clear & Defend

I kampen mot finnar och orenheter är den här boxen lösningen. Med år av kunskap har Neutrogena tagit fram produkter som effektiv eliminerar orenheter och motverkar finnar på samma gång som de bidrar till en naturlig mjukhet och fräsch glans. Varför inte skämma bort dig själv inför singlesweekend.

229 kr

Rekommenderat pris: 467 kr

Cashback: 40 kr

Black week deal

Glossybox på köpet

Köp 2 boxar så bjuder vi på en Glossybox med produkter värda över 1000 kr. Du ser den i varukorgen när du lagt till minst två boxar.

Boxen innehåller

Ansiktsrengöring, ansiktsskrubb, ansiktskräm och elektronisk ansiktsborste.

Clear & Defend Facial Wash

Rengör din hud på djupet med Neutrogenas ansiktstvätt innehållande salicylsyra som kliniskt bevisat motverkar uppkomsten av finnar. Den oljefria formulan behåller hudens naturliga balans och ger en slät och jämn hy.


Använd morgon och kväll för bästa resultat. Blöt ansiktet, applicera produkten och massera in med den medföljande elektroniska ansiktsborten. Produkten är lämplig för känslig hud och är parfymerad.


200 ml.

Elektronisk Ansiktsborste

För en effektivare ansiktsrengöring är en elektronisk ansiktsborste ett ypperligt verktyg. Tillskillnad från att använda händerna ger ansiktsborsten en djupare rengöring. När orenheter och olja försvinner från huden ökar det hudens förmåga att absorbera efterföljande hudvårdsprodukter.


Till ansiktsborsten medföljer två borsthuvuden, en för rengöring och en för exfoliering. Borsthuvudet har en 360° rotaion och två olika hastigheter.


Om du inte tidigare har testat en elektronisk ansiktsborste kommer du bli positivt överraskad.


Ansiktsborsten är batteridriven, men går att använda i duschen. (AA batterier medföljer ej).

Clear & Defend Wash-Mask

En ansiktsskrubb innehållande salicylsyra som rengör huden på djupet och motverkar uppkomsten av finnar och pormaskar. Med sin exfolierande effekt avlägsnar den orenheter och döda hudceller vilket gör huden extra slät och jämn.


Produkten kan användas för daglig rengöring men även som en djuprengörande ansiktsmask. Formulan är framtagen för att bevara hudens naturliga balans.


150 ml.

Clear & Defend Moisturiser

Avsluta din ansiktsrutin med denna oljefri ansiktskräm som återfuktar i 24 timmar utan att täppa till porerna. Även den här produkten från Neutrogena innehåller salicylsyra och har blivit bevisad att den förebygger uppkomsten av finnar.


Formulan innehåller både aloe vera och kamimill som hjälper till att tona ner märken o ojämnheter i ansiktet på samma gång som den liksom resterande produkter behåller hudens naturliga balans.


50 ml.

Se alla boxar