Shiny Cheeks

Shiny Cheeks

Den här boxen är skapt och packad med kärlek för dig som vill skämma bort dig själv eller någon annan lite extra. Boxen innehåller fina märken och produkter som håller sminket på plats hela dagen och det med ett skimmer som inte kommer gå omärkt förbi. Det är enbart kreativiteten som sätter gränserna för vad som kan göras med de här fantastiska produkterna.

  • Stain Soft Blurring Primer & Finishing Fix
  • Trip for Two Blush and Bronzer Duo
  • The Flawless Liquid Highlighter
  • Makeup Sponge
  • Matte & Metal Melted Shadows
349 kr Innehåller produkter värda 1206 kr
Medlemsrabatt 100 kr

Vad är det i?

Stain Soft Blurring Primer & Finishing Fix

Stain Soft Blurring Primer & Finishing Fix

Den här produkten från Figs & Rouge är framställd för att hålla huden matt, fräsch och felfri hela dagen. Vid daglig användning hjälper formulan även till att eliminera orenheter som kan leda till finnar.


Användning: Applicera produkten jämnt i ansiktet över t-zonen och kinderna. Låt produkten sätta sig ett litet tag innan du påbörjar appliceringen av smink.30 ml.

Trip for Two Blush and Bronzer Duo

Trip for Two Blush and Bronzer Duo

Den här smarta paletten från Wander Beauty innehåller både en rouge och en bronzer. Genom att applicera dessa färger skapar du en naturligt solkysst look. Formulan är lätthanterlig och går att bygga upp och tona ut och ger ett sammetslent resultat.


Användning: Rouge appliceras främst på kinderna längst med kindbenet vilket är samma plats där man naturligt får en rodnad. Börja på mitten av kindbenet och jobba utåt mot hårfästet. Bronzern är skapt för att ta fram dina naturliga konturer i ansiktet. Applicera bronzen längst med hårfästet, under kindbenet och under käklinjen.8 g.

The Flawless Liquid Highlighter

The Flawless Liquid Highlighter

Joséphine Cosmetics har otroliga produkter i fantastiska kulörer. I den här boxen får du en liquid highlighter som i ett svep ger dig ett utomordentligt glow. Formulan adderar ett fantastiskt lyster till huden i den guldskimrande färgen “Claire”.


Användning: Applicera formulan på ansiktets högsta punkter som du vill framhäva, så som på kindbenen, under ögonbryn, nästipp och näsrygg. Du kan även applicera highlighter på andra delar av kroppen än i ansiktet exempelvis på nyckelbenen.6 gram.

Makeup Sponge

Makeup Sponge

Den här äggformade makeupsvampen är något som alla bör ha i sin sminkväska, den underlättar appliceringen av allt typ av smink och ger ett professionellt och felfritt resultat. Genom att fukta och sedan dutta svampen mot ansiktet blandar och slätar du enkelt ut hårda linjer som kan uppstå vid applicering av exempelvis foundation.


Svampen går utmärkt att använda till “The Flawless Liquid Highlighter" för att uppnå ett naturligt mjukt skimmer eller till “Stain Soft Blurring Primer & Finishing Fix” för en jämnare fördelning.


Glöm inte att det är viktigt att göra rent dina sminksvampar för att hålla dem fräscha och hygieniska.

Matte & Metal Melted Shadows

Matte & Metal Melted Shadows

Huda Beauty är definitionen på lyx och glamour. Med den här ögonskuggan i nyansen “Faux-Fur & Bamboo Hoops” har du både den vardagliga looken och festsminkningen i samma produkt. På den ena sidan har du en beige ton medan du på den andra sidan har en hög pigmenterad guld nyans som ger ett otrolig lyster.


Tack vare den smala applikatorn kan du både applicera som vanlig ögonskugga och som eyeliner. Ögonskuggan ger ett långvarigt resultat som sitter i upp till 12 timmar.2x2 ml.

Våra andra boxar

Se allt

Maxa din shopping!

Som Plus-medlem får du lägre pris på tiotusentals produkter, fri frakt på allt du handlar och mycket mer.

  • Fri frakt - på allt
  • Billigare shopping
  • Livbojar i våra Quiz
  • Gratisprylar varje månad
  • Unika erbjudanden
Gå tillbaka