Reboot - Brave. New. Hair.

I den här boxen presenterar vi ditt hårs nya bästa vänner. Med Reboot serien från Brave. New. Hair. boostar du håret och får det där perfekta frisörsalongslika resultatet varje gång du duschar.

265 kr

Rekommenderat pris: 537 kr

Cashback: 23 kr

Boxen innehåller

Schampo, balsam, hårinpackning och hårklämma.

Reboot Shampoo

Det här schampot innehåller mängder av fördelar som både är bevarande och förskönande. Reboot schampot från Brave. New. Hair. har både reparerande och fuktgivande egenskaper tack vare sina otroliga ingredienser så som hyaluronsyra, panthenol och BRAVE PLEX teknologi.


Schampot återställer hårets inre struktur och motverkar kluvna toppar. Formulan är utformad för att minska skador från hårda kemiska behandlingar och binder fukt i håret vilket ger ett märkbart mer välmående hår.


Användning: Massera in schampot i vått hår ända ner till hårbotten och skölj ur. För bästa resultat upprepa processen en gång till.


Alla produkter från Brave. New. Hair. är fria från: sulfater, silikoner, tillsatt salt, petrolatum och ingredienser av animaliskt ursprung.


250 ml.

Reboot Conditioner

Följ alltid upp schampot med balsam för att få en djupare konditionering. Balsamet är fuktgivande och reparerande på samma sätt som schampot och bidrar dessutom med fantastisk glans och mjukhet.


Balsamet minskar skador från kemiska behandlingar och har en antistatisk effekt som gör att håret lägger sig perfekt. Formulan ger textur till hårets fibrer och ökar hårets hanterbarhet.


Användning: Applicera en generös mängd hårbalsam efter schamponering. Arbeta in balsamet genom hela håret och låt det verka ca. tre minuter. Skölj noga ur balsamet med vatten.


250 ml.

Reboot Mask Concentrate

Schampo och balsam räcker långt men ibland behöver håret få en ännu mer djupkonditionering och näring för att behålla sin fina struktur. För dig med färgat hår hjälper hårinpackningar även till att bevara färgen i håret längre.


Användning: Efter rengöring av håret applicerar du hårmasken likt balsamet i hela håret och låter verka i ca. fem minuter för bästa resultat. Skölj ur inpackningen noggrant med vatten.


250 ml.

Hårklämma

En hårklämma erbjuder dig ett snabbt, snyggt och smidigt sätt att sätta upp ditt hår. Inte bara är det en fin accessoar som sätter färg på vardagen utan också ett skonsammare alternativ än exempelvis en hårsnodd där du riskerar att hårstrån går av.


Sätt upp håret på önskat sätt, som en elegant accessor eller varför inte som en snyggt slarvig uppsättning. Det är fantasin som sätter gränserna på vad du kan göra med den här ljusrosa, glansiga och snygga hårklämman.


Mått:


Längd: 8,7 cm.


Bredd/höjd: 4 cm.

Maxa din shopping!

Som Plus-medlem får du cashback tillbaka på tiotusentals produkter, fri frakt på allt du handlar och mycket mer.

  • Fri frakt - på allt
  • Cashback tillbaka
  • Livbojar i våra Quiz
  • Gratisprylar varje månad
  • Unika erbjudanden
Se alla boxar