Vinn cashback! Quiz med 15.000 kr i prispotten Läs mer

Keratin - Brave. New. Hair.

I den här boxen gömmer det sig produkter som stärker och bevarar ditt hår på bästa möjliga sätt. Med keratinserien från Brave. New. Hair. adderar du mer av hårets naturliga proteiner för att förbättra hårets motståndskraft och elasticitet. En ypperlig gåva till dig själv eller till någon nära.

279 kr

Rekommenderat pris: 567 kr

Cashback: 25 kr

Boxen innehåller

Schampo, balsam, hårinpackning och hårklämma.

Keratin Shampoo

Det här schampot innehåller mängder av fördelar som slätar ut, återfuktar och stärker håret. Keratin schampot från Brave. New. Hair. gör håret omedelbart mjukt och mer motståndskraftigt tack vare keratinaminosyror, baobab och tamanu.


Schampot motverkar kluvna toppar och har en antistatisk effekt. Formulan är utformad för att ge ett märkbart mer välmående hår.


Användning: Massera in schampot i vått hår ända ner till hårbotten och skölj ur. För bästa resultat upprepa processen en gång till.


Alla produkter från Brave. New. Hair. är fria från: sulfater, silikoner, tillsatt salt, petrolatum och ingredienser av animaliskt ursprung.250 ml.

Keratin Conditioner

Följ alltid upp schampot med balsam för att få en djupare konditionering. Balsamet har samma fina egenskaper som schampot, det adderar mer av hårets naturliga protein för att förbättra hårets motståndskraft och elasticitet och bidrar på samma gång med fantastisk glans och mjukhet.


Balsamet minskar skador från kemiska behandlingar och har en antistatisk effekt som gör att håret lägger sig perfekt. Formulan tillför textur till hårets fibrer och ökar hårets hanterbarhet.


Användning: Applicera en generös mängd hårbalsam efter schamponering. Arbeta in balsamet genom hela håret och låt det verka ett par minuter. Skölj noga ur balsamet med vatten.250 ml.

Keratin Mask Concentrate

Den här hårmasken i samma hårserie ger dig den kompletta hårbehandlingen. Schampo och balsam räcker långt men ibland behöver håret få ännu mer djupkonditionering och näring för att behålla sin fina struktur och minska risken för kluvna toppar. För dig med färgat hår hjälper hårinpackningar även till att bevara färgen i håret längre.


Användning: Efter rengöring av håret applicerar du hårmasken likt balsamet i hela håret och låter formulan få verka i fem minuter. Skölj ur inpackningen noggrant med vatten.250 ml.

Hårklämma

En trendig hårklämma som erbjuder dig ett snabbt, snyggt och smidigt sätt att sätta upp ditt hår. Inte bara är det en fin accessoar som sätter färg på vardagen, utan också ett skonsammare alternativ än exempelvis en hårsnodd som riskerar att bryta av dina hårstrån.


Sätt upp håret på önskat sätt, som en elegant accessor eller varför inte som en snyggt slarvig uppsättning. Det är fantasin som sätter gränserna på vad du kan göra med den här ljusrosa, glansiga och snygga hårklämman.Mått:


Längd: 8,7 cm.


Bredd/höjd: 4 cm.

Keratin - Brave. New. Hair.

I den här boxen gömmer det sig produkter som stärker och bevarar ditt hår på bästa möjliga sätt. Med keratinserien från Brave. New. Hair. adderar du mer av hårets naturliga proteiner för att förbättra hårets motståndskraft och elasticitet. En ypperlig gåva till dig själv eller till någon nära.

Maxa din shopping!

Som Plus-medlem får du cashback tillbaka på tiotusentals produkter, fri frakt på allt du handlar och mycket mer.

  • Fri frakt - på allt
  • Cashback tillbaka
  • Livbojar i våra Quiz
  • Gratisprylar varje månad
  • Unika erbjudanden
Se alla boxar