Fraktfritt över 499 kr Fri retur 14 dagars öppet köp

Beauty Palette

199 kr
Värde:980 kr

Beauty Palette är en lyxig box fylld av exklusiva skönhetsprodukter! Prova spännande produkter från bland annat Babor, Figs & Rouge och Être Belle. Innehåller en vårdande intensivkur för ansiktet, ett nattserum, en ögonskuggspalett med 12 färger plus en pensel, stärkande top coat samt en lyxig läppenna. Alla produkter är i full storlek.

Boxen innehåller

Ampules concenrate, Ögonskuggepalett, Läppstift, Top coat och Serum

Ampuller

Hudvård i sin mest koncentrerade form!
Innehåller en rad höga doser av aktiva ingredienser för att passa varje hudtyp och utmaning. Appliceras efter rengöring men innan nattkräm. Håll ampullens övre del, öppna den genom att bryta flaskhalsen längs den nedre färgmarkerade ringen. Häll vätskan i handen och klappa produkten över ansiktet.

7 x 2 ml

Ögonskugga

Icon Eyeshadow Palette kommer med en stor spegel, en pensel och tolv snygga nyanser som är utformade för att kunna blandas och matchas.

16,6 g

Läppstift

Lip Twist Pencil är en blandning av läppenna och läppstift som ger ett perfekt krämigt resultat med en läppennas hållbarhet. Lätt att applicera, lätt att ta med och alltid redo på fest!

Top Coat

Ciaté Geology top coat är ett gel-liknande överlack som ger hållbara naglar och minimerar risk för spruckna naglar.

Gör rent naglarna och börja med underlack, fortsätt med två lager av ett färgat lack för att sedan avsluta med Ciaté’s top coat. Håller upp till 10 dagar.

13,5 ml

Serum

Serum från Figs & Rouge som innehåller bland annat extrakt från trollhassel och mahonias som hjälper till att minska orenheter i huden. Appliceras i t-zonen på rengjord hy innan du går och lägger dig.

30 ml